Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Veilig in het water met SuperSpetters. lees verder >

Swimkick

Het Swimkick programma is een leuke manier om goed te leren zwemmen. Spelenderwijs leren de kinderen alle wedstrijdslagen. Schoolslag, Borstcrawl, Rugslag en Vlinderslag.

Als de kinderen een slag onder de knie hebben krijgen zij een paspoort met daarin de stickertjes van de slag die zij onder de knie hebben. Is het paspoort vol dan hebben zij het swimkickprogramma afgerond en dan kunnen zij verder gaan met de Swimkick Academy. Dan kunnen de kinderen al meedoen aan echte wedstrijden. Ze krijgen een mooie map, waarin ze alles bij kunnen houden. Over zichzelf, maar ook over hun zwemmaatjes.

Om het programma goed te kunnen volgen is het nodig dat de kinderen twee keer in de week komen zwemmen. Het duurt dan ongeveer twee jaar voordat het programma Swimkick school afgerond is.

Uitrusting

Het enige wat je nodig hebt om de lessen te kunnen volgen is een zwempak/zwembroek. Als je het leuk vindt en je wilt doorgaan dan zijn een badmuts en zwembrilletje wel erg handig.

Minimum leeftijd en beginniveau

Er is geen minimum of maximum leeftijd voor Swimkick.

Tijden

Dinsdag van 18.00 uur tot 19.00 uur en van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Woensdag van 17.30 uur tot 18.00 uur.

Donderdag van 19.00 uur tot 19.45 uur.

Zaterdag van 07.30 uur tot 08.30 uur en van 15.30 uur tot 16.30 uur.

 

Wil je een keer proefzwemmen? Meld je dan voor de les even bij de trainer. En als het dan bevalt, kun je bij de trainer een inschrijfformulier vragen.