Sponsoring

AquAmigos sponsoring op maat!

AquAmigos staat voor een leven lang zwemmen. Dit begint vaak met het behalen van een zwemdiploma, om vervolgens een keuze te maken voor wedstrijdzwemmen, waterpolo en/of recreatief zwemmen. Naast alle wedstrijd- of recreatieve mogelijkheden levert AquAmigos ook een bijdrage aan maatschappelijke doelstellingen en organiseert evenementen zoals zwemvierdaagse, de Swimkick en een mini-waterpolo toernooi.

Sponsormogelijkheden

Voor AquAmigos is op het gebied van sponsoring niets te gek. We willen graag samen met u kijken naar de verschillende opties die passen bij u of bij uw bedrijf.

Ter verduidelijking, er zijn 4 soorten sponsoring;

  • Vriend of Team van AquAmigos
  • Materialen sponsoring ( zwemkleding, teamkleding, sportattributen etc. )
  • Activiteiten sponsoring ( toernooien, evenementen en wedstrijden etc. )
  • Zichtbare sponsoring ( website, nieuwsbrief, spandoek etc. )

Wat houd ik er aan over?

Ten eerste zijn wij als vereniging enorm blij met uw bijdrage aan sport voor iedereen. Sponsoring is bij AquAmigos laagdrempelig en kan al vanaf 20 euro per jaar, ook zichtbare sponsoring hoeft niet veel te kosten. Bovendien heeft het voor u of uw bedrijf voordelen zoals; sociale betrokkenheid, groei in naamsbekendheid, sportief imago en onderscheiding van concurrentie.

Elke sponsor ontvangt 2x per jaar een e-mail nieuwsbrief. Hierin vindt u naast clubprestaties van AquAmigos terug hoe uw sponsoring wordt ingezet en wat het heeft kunnen betekenen voor AquAmigos.

Wilt u AquAmigos helpen? Dat stellen wij enorm op prijs! Heeft u zelf al ideeën of wilt u graag samen met ons kijken? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar sponsoring@aquamigos.nl

Of vul deze flyer over sponsoring in.

Voorwaarden

De duur van de sponsoring is minstens één jaar, een langere samenwerking is af te stemmen met de sponsorcommissie.