Masters

Word lid van de Masterszwemgroep bij AquAmigos!

Heb je altijd al meer willen halen uit je zwemtrainingen? Wil je af en toe deelnemen aan een wedstrijd en nieuwe vrienden maken?
Sluit je dan aan bij de Masters van AquAmigos!

Bij AquAmigos verwelkomen we volwassenen die hun zwemvaardigheden willen verbeteren en plezier willen hebben in het water. Ons Mastersprogramma is perfect voor iedereen die net dat beetje extra wil, ongeacht je snelheid of ervaring. Wat telt is jouw inzet en enthousiasme!

Waarom Masterszwemmen bij AquAmigos?

Persoonlijke ontwikkeling: Of je nu je techniek wilt verfijnen, je kracht wilt vergroten of je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, wij helpen je om je persoonlijke doelen te bereiken.
Gezelligheid en gemeenschap: Bij ons draait het niet alleen om zwemmen. Maak nieuwe vrienden, deel je passie en geniet van de leuke sociale activiteiten die we organiseren.
Flexibiliteit en vrijheid: Je kunt deelnemen aan zoveel wedstrijden als je wilt, en je zwemt altijd tegen leeftijdsgenoten. Het is jouw keuze en jouw plezier dat voorop staat.
Professionele begeleiding: Train onder begeleiding van ervaren coaches die je helpen om het beste uit jezelf te halen, ongeacht je startniveau.
Wedstrijden en meer: Van sprintwedstrijden in binnenbaden tot uitdagende openwaterwedstrijden ā€“ er is voor ieder wat wils! Bovendien kun je deelnemen aan regionale en nationale competities.

Categorieƫn en competities:

Er zijn 2 soorten wedstrijden waar Masters aan kunnen deelnemen:

  • Mastersprints: Afstanden van 25 meter tot 1500 meter.
  • Openwaterzwemmers: Afstanden van 1000 meter tot 5 km.

Met een KNZB-startvergunning kun je aan alle officiƫle wedstrijden deelnemen. Geen startvergunning? Geen probleem! We regelen een dagstartvergunning voor je, zodat je de sfeer van de wedstrijden kunt proeven.

Geschiedenis en groei:

Onze Mastersgroep begon in 2001 met een paar enthousiaste oud-wedstrijdzwemmers. Dankzij hun enthousiasme en toewijding groeiden we uit tot een grote, levendige groep van meer dan 30 Masters. Na de fusie met DEZV uit Drunen, trainen we nu in topfaciliteiten en bieden we ook een zomertrainingsprogramma in een openluchtbad.

Wat wij bieden:

Introductie: Begin rustig met de trainingen en ontdek of het zwemmen bij ons bij je past.
Wedstrijddeelname: Zwem mee in zoveel wedstrijden als je wilt en geniet van de uitdaging en het plezier.
Leeftijdsindeling: Zwem altijd tegen generatiegenoten, ingedeeld in leeftijdsbanden van 5 jaar.
Gemengde series: Tijdens wedstrijden zwemmen heren en dames samen, ingedeeld op basis van hun inschrijftijden zodat je altijd tegen mensen van hetzelfde niveau zwemt.
Vrijheid en plezier: Of je nu Ć©Ć©n wedstrijd zwemt of aan alle wedstrijden deelneemt, jouw bijdrage wordt altijd gewaardeerd. En vergeet niet de gezelligheid na de wedstrijden!
Kom een keer langs en ervaar zelf de geweldige sfeer en het enthousiasme van onze Mastersgroep. Sluit je aan bij AquAmigos en ontdek hoe leuk en motiverend zwemmen kan zijn!

Voor meer informatie of om je aan te melden, neem contact op met Daniƫlle Reijnders via masters@aquamigos.nl. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!