Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Swimkick Techniekschool

Trainers Swimkick

Naam

Mobiel

E-mail

Alexander de Hoogt
Hans Brugman
Monique vd Heijden

Trainingstijden Swimkick

Dag

tijd

Soort training

Dinsdag 19:00-20:00 Swimkick /minioren  wp en wz
Woensdag 17.30-18:00 Swimkick  wp en wz
Donderdag 19.00-19.45 Swimkick- Minioren  wp en wz
Zaterdag 7.30-   8.30 Swimkick  wp en wz
Zaterdag 15.30-16.30 Algemene Zwemtraining  wp-wz-masters verenigingsbreed

Wedstrijden & andere activiteiten

Minioren uit de techniekschool doen mee aan de volgende wedstrijden:

Naast bovenstaande wedstrijden hebben we ook onze onvervalste clubkampioenschappen die ieder seizoen worden georganiseerd voor al onze clubleden.

Natuurlijk wil je als wedstrijdzwemmer zoveel mogelijk wedstrijdervaring opdoen! Het spreekt daarom voor zich dat je aan de meeste wedstrijden meedoet! Mocht het onverhoopt niet lukken om bij een wedstrijd aanwezig te zijn kun je je afmelden door te mailen naar wedstrijdsecretariaat@aquamigos.nl.  Voor alle wedstrijden geldt; tijdig afmelden anders riskeer je een administratieve heffing (boete KNZB), deze is voor eigen rekening. Je kunt op de Wedstrijdkalender zien welke wedstrijden op het programma staan.

Tijdens normale wedstrijden staat snelheid centraal. Degene die als eerste aantikt is de winnaar. Er zijn veel belangrijke dingen die er voor zorgen dat je goed kunt zwemmen. Je hebt een goed uithoudingsvermogen nodig, maar ook kracht, lenigheid en TECHNIEK! Als de techniek op jonge leeftijd goed is, heb je daar je hele zwemloopbaan voordeel van. Vanuit de wetenschap dat techniek bij minioren zeer belangrijk is, is er een wedstrijdvorm bedacht waarbij techniek centraal staat.
Er is een techniekwedstrijd ontwikkeld voor elke wedstrijdslag. Er kan worden gezwommen op 3 niveaus; BRONS, ZILVER en GOUD. Hoe hoger het niveau, hoe meer techniekaspecten er beoordeeld worden. Elke deelnemer krijgt na afloop een diploma met daarop het behaalde resultaat.