Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Kees Kevenaar trofee uitgereikt aan Rik Hendriks.

AquAmigos had twee jaar geleden de primeur om in de persoon van Kees Kevenaar, een vrijwilliger te hebben die maar liefst 60 jaar officieel zwemoffical was. Kees was een zeer gewaardeerde vrijwilliger die als Erelid nog één keer het startschot gaf. Tijdens deze talenten wedstrijd is Kees toen in het zonnetje gezet en heeft de vereniging van de gelegenheid gebruik gemaakt om de Kees Kevenaar Wisseltrofee in te stellen. Deze trofee gaat jaarlijks uitgereikt worden aan een vrijwilliger van AquAmigos, die door zijn/haar vrijwillige inzet een inspiratie vormt voor anderen. Kees heeft deze trofee dan ook als eerste mogen ontvangen wat hem veel vreugde gaf.

Tijdens de algemene ledenvergadering werd door Willeke Teklenburg die vorig jaar verkozen was de Kees Kevenaar trofee uitgereikt aan Rik Hendriks.

Motivatie
Rik kennen we als iemand, die altijd klaar staat voor de vereniging. Wat hem bijzonder maakt, is dat hij een Waterpoloër in hart en nieren is en daarnaast ook nog eens scheidsrechter. Hierdoor dan ook heel wat uurtjes te vinden in Waalwijk en Vlijmen. Was in het verleden mede organisator van het Internationale Waterpolo Toernooi in Drunen (de spin in het wep). Sinds lange tijd is hij lid van de waterpolocommissie waarbij hij altijd zijn huis beschikbaar stelt voor vergaderingen. Ook is hij regelmatig op dinsdag avond om training te geven aan de recreanten in Vlijmen en zet hij zich ook in voor Red jezelf Red je vriendje.

Rik zet zich in voor de exploitatie van de sportkantine in Die Heygrave. Houdt perfect de in- en verkoop in de gaten en draait ieder week minimaal een keer bardienst. Je hoeft aan Rik maar iets te vragen en hij regelt het. Hij is een bron van inspiratie voor de vereniging.

DSC_2052

DSC_2050