Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

LT Architecten Zwem4daagse

De jubileum-editie van de Zwem4daagse die in 2020 zou plaatsvinden en is verschoven naar 2021 gaat helaas weer niet door.

We willen geen risico lopen en drukte veroorzaken en daarmee corona in de hand werken. We hopen dat we in 2022 weer beter voor staan!

Van 27 tot en met 30 december 2021 kun je in zwembad Die Heygrave volop genieten van zwemplezier voor jong en oud. Elke dag tussen 18:00 uur en 20:00 uur kun je een afstand naar keuze zwemmen. Je kunt kiezen uit de afstanden: 250 meter, 500 meter, 750 meter, 1.000 meter en 1.500 meter. Je zwemt iedere dag dezelfde afstand. Daarnaast kun je deelnemen aan het randprogramma met elke dag een leuke wateractiviteit.

De organisatie van de Zwem4daagse is in handen van AquAmigos en Stichting de Schroef. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door LT Architecten (hoofdsponsor) en sportcentrum Total Fit Vlijmen.

Inschrijfgeld en inschrijven
Deelname aan de Zwem4daagse kost € 9,50 per persoon. Ben je in het bezit van een Heusdenpas, dan betaal je € 4,75 (de HeusdenPas/KindPas dien je bij aanmelding op de eerste dag aan de vrijwilligers achter de inschrijftafel te laten zien). Wanneer je minimaal drie van de vier dagen deelneemt, ontvang je na afloop een medaille en oorkonde. Iedere dag zorgt AquAmigos voor drinken en wat lekkers.

Met jouw deelname draag je dit jaar jouw steentje bij aan het goede doel: Stichting Leergeld Heusden.

Je kunt je inschrijven via de website van de Zwem4daagse. Je betaalt via iDeal en betaalt € 0,30 transactiekosten. Deelnemers die op de eerste dag van de Zwem4daagse inschrijven in het zwembad dienen het inschrijfgeld contant te betalen (gelieve gepast betalen).

Spelregels Zwem4daagse

  • Iedere deelnemer moet minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A (NRZ/KNZB).
  • Deelnemers die in het diepe van het wedstrijdbad zwemmen moeten voldoende zwemvaardig zijn. De zwemvaardigheid van deelnemers wordt beoordeeld door de toezichthouders.
  • Kinderen met alleen zwemdiploma A zwemmen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar en ouder). De begeleider dient ook deel te nemen aan de Zwem4daagse.
  • Kinderen met zwemdiploma B en C mogen zonder begeleider zwemmen.
  • Kijken naar de zwemactiviteiten van uw kind(eren) kan vanuit de ontvangsthal.
  • Elke dag zwemmen deelnemers 250, 500, 750, 1000 of 1500 meter per dag. De kortste afstand is bedoeld voor kinderen en ouderen. Elke dag zwem je dezelfde afstand.
  • Zwemmers zijn vrij om tijdens het zwemmen van slag te wisselen.
  • Deelnemers mogen het water tijdens het banen zwemmen niet verlaten. Wel is het toegestaan om aan de kant uit te rusten.
  • Vrij zwemmen is NIET toegestaan. Er is een randprogramma met leuke wateractiviteiten.
  • Deelnemers ontvangen, na het behalen van de afstand, een medaille en een oorkonde bij deelname op minimaal drie van de vier avonden.