Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen gemakkelijk en eenvoudig om AquAmigos gratis te sponsoren met Sponsorkliks!

Hoe werkt dit?
Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar onze AquAmigos-website. Op de homepage van de site staat het logo van Sponsorkliks, klik hierop en er verschijnt een website met daarop het overzicht van de webwinkels die meedoen. Kies de webwinkel waar je iets wil gaan kopen.
De webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort! Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via AquAmigos/SponsorKliks naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde met je eigen account. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van! Ook kun je gewoon de bestaande kortingscodes invullen.
Een kleine selectie van de vele online winkels via SponsorKliks:

Transacties en inkomsten bekijken
Wil je weten hoeveel we via deze site hebben verdiend? Vul dan op SponsorKliks.com je emailadres in en je krijgt toegang tot het transactieoverzicht van onze vereniging. Je ontvangt dan ook maandelijks een update van onze inkomsten.


Voor alle duidelijkheid, deze overzichten geven geen inzicht in wie de aankoop heeft gedaan of welke artikelen er zijn gekocht!
Neem dus vanaf nu als je online gaat shoppen even de moeite om dit via Sponsorkliks te doen.
Direct bestellen, klik op het logo: