Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Aan- en afmelden

Lid worden?
Nieuwe leden kunnen zich inschrijven door dit Google Forms inschrijfformulier in te vullen. U wordt stap voor stap door alle vragen geleid. Naderhand ontvangt u een samenvatting per e-mail die u dient te bevestigen om de inschrijving te voltooien.

Opzeggen lidmaatschap AquAmigos
Als je het lidmaatschap van AquAmigos wilt opzeggen, dient dat altijd schriftelijk te gebeuren. Alleen opzeggen bij de zweminstructeurs is niet voldoende!

Stuur je opzegging (onder vermelding van je naam, adres, geboortedatum en e-mailadres) naar:

Zwemvereniging AquAmigos
P/a Pijlkruid 18
5258 BW Berlicum

Of via ledenadministratie@aquamigos.nl.

De opzegging zal dan door de ledenadministratie en de penningmeester verwerkt worden en als uw e-mail adres bekend is, krijgt u van de ledenadministratie via de mail een bevestiging van de opzegging.

Houd bij het stopzetten van het lidmaatschap altijd rekening met de opzegtermijn. Het lidmaatschap eindigt op de laatste dag van de maand ná de maand van opzegging (dus opzeggen in de maand februari, ongeacht op welke datum in februari, betekent dat het lidmaatschap eindigt op 31 maart). Wij verzoeken je de reden van opzegging te vermelden.

Heb je vragen over opzegging van het lidmaatschap? Neem dan contact op met de ledenadministratie via het contactformulier.