Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Foto’s en privacy

Privacy is ook voor leden van Aquamigos belangrijk. Tijdens onze lessen, trainingen, wedstrijden en andere activiteiten worden foto’s en of video’s gemaakt die op de website geplaatst kunnen worden. Ook worden op de website uitslagen van wedstrijden geplaatst en worden namen vermeld van leden die bijvoorbeeld hun diploma hebben gehaald.
Op trainingen kunnen video-opnames gemaakt worden ter verbetering en verduidelijking van techniek en tactiek. Deze opnamen zijn uitsluitend voor intern gebruik en zullen nimmer gepubliceerd worden. Deze kunnen hooguit op verzoek ter beschikking van het betreffende clublid gesteld worden.
Als je bezwaar hebt hiertegen, vragen wij je contact op te nemenvia het contactformulier. Mochten er onverhoopt al foto’s en/of gegevens op de website geplaatst zijn, zullen die zo spoedig mogelijk verwijderd worden zodra u hierom verzoekt.

Foto’s bekijken?

Alle foto’s van de zwemvereniging kun je terug kijken door hier links in het menu het album te kiezen. De albums zijn beveiligd met een inlogcode en wachtwoord.
Leden kunnen deze inlogcode krijgen door een mailtje te sturen naar secretariaat@aquamigos.nl.

Het is leden niet toegestaan van deze pagina’s content op enigerlei wijze te delen op social media. Tenzij men een schriftelijke toestemming kan overleggen van degenen die herkenbaar op deze content te zien zijn.