Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Wat bij calamiteiten?

Die Heygrave – Vlijmen

Bij een zware blessure of hartstilstand van een speler: de medewerker aan de balie waarschuwen. Die heeft achter zich een AED Defibrillator zal eventueel 112 bellen en de juiste actie ondernemen. De trainer en enkele spelers hebben BHV. Ook het vrijwillige AquAmigos personeel in de kantine heeft BHV. De EHBO koffer ligt in het badmeester hok naast de doucheruimte.

Olympiabad – Waalwijk

Bij een zware blessure van een speler of hartstilstand: de badmeester regelen op maandag avond die EHBO heeft. Als de badmeester op zaterdag avond niet aanwezig is direct aanwezig zelf 112 bellen iemand buiten de ambulance op laten vangen, eventueel naar de balie gaan waarachter de AED Defibrillator hangt. De EHBO koffer staat door deur rechts naast het materialenhok de linker ruimte en een kleine in de kantine .

Sportiom – ’s-Hertogenbosch

Bij een zware blessure of hartstilstand van een speler: in het EHBO hok, tussen de douches en materialenhok gemeente, hangt een telefoon. De balie bellen (555) en die stuurt een EHBO-er die de juiste actie onderneemt (zo nodig wordt er een ambulance ingeschakeld en naar de juiste ingang geleid) en de AED Defibrillator, wordt meegenomen. Bij bloedingen er hangt een EHBO kast in het hok.