Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

STEM jij ook op AquAmigos

STEM op AquAmigos

Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken ondersteunt het verenigingsleven in haar werkgebied met de Rabobank Clubkas Campagne om daarmee de kas van de verenigingen en stichtingen te spekken. Dit jaar verdelen we maar liefst een bedrag van €150.000,-
AquAmigos is ook een van de verenigingen waarop gestemd kan worden. Dus steun de vereniging en benut uw stem 2x op AquAmigos

Hoe werkt het:
Elke klant van 12+ krijgt een persoonlijke stemcode en kan van 31 augustus tot en met 24 september mag je in totaal vijf stemmen uitbrengen waarvan maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging, AquAmigos doet ook mee. Elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld dit hen oplevert.

Doel:
AquAmigos gaat nieuwe en gevorderde trainers die vrijwillig aan het bad staan verder opleiden. We staan ervoor om van jongs af aan zwemmers zo beter de zwem technieken aan te leren, in de diverse disciplines. Dus gaan we o.a. ook materialen aanschaffen om de zwemmers beter te monitoren.
Dus dat je nou Waterpolo doet, wedstrijdzwemmen, Snorkelen, Supper Spetters ABC of lekker recreatief komt zwemmen. Vereniging breed gaan we nog een stapje omhoog proberen te maken.

Dus draag je AQUAMIGOS een warm hart steun dan de club en STEM met je persoonlijke Rabobank Clubkas code op AQUAMIGOS. !!!

Stem direct: want van uitstel komt vaak afstel https://www.clubkascampagne.nl/denbosch/clubkascampagne

Zorg voor een nog meer stemmen door familie en vrienden te informeren en het FB bericht te delen !!