Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Waterpolo- 29/30 november 2014

Heren 2 – PSV 5

De doelstelling had ik vooraf al gesteld: we zouden en moesten van ons negatief doelsaldo af. Ik heb altijd al een hekel gehad aan ‘rood’ staan. PSV 5 heeft al haar wedstrijden dik verloren, dus dat zou toch moeten lukken! Dat was ook het geval, maar om nou te zeggen dat het een makkie was…We stonden vrij snel op een comfortabele 6-1 voorsprong. Rik had er al 2 ingeschoten en verder hadden Sven, Maarten, Michel en ik een doelpunt te pakken. Ik denk dat we daarna gemakzuchtig werden of zo. We werden slordiger in de passing en we lieten zomaar een van de jonkies vrolijk vrij liggen op de midvoor. PSV kwam zowaar terug tot 6-4. Gelukkig werden we op tijd wakker en gingen we weer lustig door met scoren. Uiteindelijk geen perfecte wedstrijd,  zoals tegen de Warande, maar wel een mooie overwinning van 13-6. waardoor we zowaar een positief saldo van +1 hebben!
Hopelijk krijgen we tegen de lastigere tegenstanders de goede vorm van eerder weer te pakken. Bijvoorbeeld in – de volgens mij best lastige uitwedstrijd tegen HZPC – van 13 december a.s. Samen trainen zal ook zeker hieraan bijdragen (hint, hint!)  Als ik puur kijk naar het aantal gemaakte doelpunten kan ik concluderen dat Rik en Michel misschien wel ‘Men of the Match’ waren.
Ook Mark keepte bij vlagen weer briljant. Niemand speelde overigens echt slecht of zo, maar ik zie altijd wel ruimte voor verbeteringen :-)Doelpunten zijn gemaakt door: Rik (4) Michel (4), Maarten (2), Sven (2) en ondergetekende (1). Michel en Peter, bedankt voor het meespelen! Groet, Martin.