Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Nieuwe trainers dames- en herenselecties Aquamigos Waterpolo

Bert ten Hoeve is vanaf komend seizoen de nieuwe trainer van de damesselectie en coach van dames 1. Bert is breed georiënteerd in de zwemsport en heeft veel ervaring opgebouwd als trainer/coach van diverse waterpoloteams.
De resultaatgerichte trainer geeft graag training aan ambitieuze teams en is daarmee in de ogen van AquAmigos een zeer welkome vernieuwing. Naast het waterpolo is Bert dagelijks bezig met sport en geeft hij ook als docent opleidingen aan fitnessinstructeurs en zwemonderwijzers. Bert is tevens een expert op het gebied van krachttraining en zal deze kennis gaan gebruiken om onze dames verder te helpen in hun ontwikkeling.

Irmo Bennemeer is afgelopen seizoen assistent-trainer geweest bij de herenselectie van AquAmigos. Daarnaast geeft hij al enkele jaren trainingen aan diverse jeugdteams en daarmee is Irmo uiteraard geen onbekende. Naast zijn trainersloopbaan is Irmo diverse jaren speler geweest van AquAmigos en is daarmee een echt clubmens.
Komend seizoen zal Irmo naast het trainerschap van de herenselectie en het coachen van heren 1 ook de jeugd blijven trainen. Wij zijn daarmee zeer blij in de keuze van Irmo om beide groepen te blijven trainen en daarmee een directe verbinding heeft om onze talentvolle jeugd aan te laten sluiten op de herenselectie.

Wij wensen Bert en Irmo veel succes en hopen dat beide heren hun sportieve ambities waar kunnen maken!