Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Waterpolo – nieuwsbrief april 2018

Lees hier de nieuwsbrief van de Commissie Waterpolo:

 • Op dinsdag 17 april zoeken we nog mensen voor het belteam , dit levert mooi wat geld op voor de club. (Uitleg hier verderop in deze mail).
 • Op donderdag 19 april is er ALV in de kantine in vlijmen aanvang 19.30 uur.
 • Voor zaterdag 21 april kunnen we nog 1 a 2 mensen gebruiken voor achter de bar tijdens het gemeentelijk diploma zwemmen. Aanmelden bij Rik Hendriks.
 • Op vrijdag 27 april (koningsdag) is er géén training in Vlijmen.
 • Op vrijdag 9 juni is er een reünie van (oud) AquAmigos leden in de Ster in Nieuwkuijk (meer info zie tekst onder deze mail).
 • De functie secretaris AquAmigos is vacant.
 • Hans Bak staat met een mooi verhaal en mooie foto’s in de Man-Meer.
 • Onze jeugd gaat voor het kampioens schap dit seizoen. Meerdere standen op sportlink.
 • De oud papierlopers voor zaterdag 7 april zijn: Mark van Logten, Peter Hendrikx, Alexander de Hoogt, Tom Koevoets en Gera Nieuwenhuis.
 • De oud papierlopers voor zaterdag 28 april zijn: Marco Assmann en René Bayer.
 • De oud papierlopers voor zaterdag 5 mei zijn: Eddy Louwerens, Gerrit- Jan Reurslag, Bart van Rooij, Remco van de Wiel en Maaike Walters.
 • De oud papierlopers voor zaterdag 26 mei zijn: Maarten Ter Bekke en Dennis de Laat.
 • De oud papierlopers voor zaterdag 2 juni zijn: Frank Nettenbreijers, Monique Vaneker, René de Laat, Victor Kroot en Sanne van Luijpen.
 • De oud papierlopers voor zaterdag 30 juni zijn: Arjan Brons en Giedy Heijmans.
 • De oud papierlopers voor zaterdag 7 juli zijn: Erik Klijn, Marco Beekmans, Hendrik-Jan Groenenberg, Nancy Maijwee en Niels Goedhart.
 • De oud papierlopers voor zaterdag 28 juli zijn: Frank Jakobs en Teun van der Steen.
 • De oud papierlopers voor zaterdag 4 augustus zijn: René Bayer, Arthur van Gent, Rob Oomens, Stephan Diesveld en.
 • De oud papierlopers voor zaterdag 28 augustus zijn; Johan van Aar en Kevin van Aalten.

Beste Leden en ouders,

Als sponsorcommissie zijn we altijd op zoek naar bronnen die inkomsten kunnen genereren ten behoeve van de gehele vereniging. Of het nu gaat om bijvoorbeeld trainingsmaterialen, kleding of extra badwater, waar mogelijk zullen wij als commissie graag ondersteunen. Om ook in de toekomst deze extra financiële ruimte te kunnen bieden blijven wij continue op zoek naar mogelijkheden.

Op dinsdag 17 april a.s. organiseren we in samenwerking met de Vriendenloterij een belactie met als doel loten te kunnen koppelen aan AquAmigos. Hier even een korte uitleg van de actie. Een team van AquAmigos bellers gaat leden van onze vereniging benaderen om mee te spelen met de Vriendenloterij. 50% van de inleg van een lot komt direct ten goede aan AquAmigos. Indien mensen reeds in het bezit zijn van een lot dan kunnen ze deze ook koppelen aan onze vereniging, ook dan zal 50% van de inleg voor de vereniging zijn. Ter illustratie: als er 50 loten worden verkocht zal dit de vereniging ruim 4600 euro per jaar opleveren. Een bedrag dat zal worden geïnvesteerd in jullie als leden.

Om deze actie succesvol te kunnen laten verlopen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die samen met ons op deze avond van 18.30 tot 21.30 uur onze leden telefonisch gaan benaderen. Een draaiboek hiervoor zal door de Vriendenloterij worden verzorgd. Draag jij AquAmigos een warm hart toe, meld je dan aan via onderstaand mailadres zodat ook deze actie een succes gaat worden!!!
Momenteel zijn er reeds 4 mensen bereid gevonden om deel te nemen in het bel team, we komen echter nog minimaal 10 kanjers te kort. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd en om jullie te enthousiasmeren krijg je tijdelijk gratis een lot van de Vriendenloterij. Ook hebben we als sponsorcommissie een leuke actie voor jullie als bellers geregeld. We hebben namelijk 3 prijzen te vergeven voor diegenen die de meeste loten verkopen: De 3 leuke prijzen blijven als verassing voor de bellers.
Al met al genoeg redenen om je aan te melden voor deze gezellige avond die gehouden zal worden in de kantine van onze vereniging!!! Meld je dus nu aan, alleen of samen bij de sponsorcommissie: sponsoring@aquamigos.nl Alvast bedankt!

Met sportieve groet,
De sponsorcommissie van AquAmigos

Reünie AquAmigos
Waar: Zaterdag 9 juni vanaf 20.30 uur in De Ster in Nieuwkuijk (Nieuwkuijksestraat 73)
Wie: Leden en oud-leden van AquAmigos maar ook BZV, Die Heygrave en DEZV vanaf 12 jaar zijn met hun partner welkom. (Deze leeftijd is gekozen, omdat de reünie tegelijk valt met de feestavond van het zwemkamp)
Entree is gratis!
Wij proberen zoveel mogelijk mensen te bereiken, maar vragen hierbij jullie hulp. Ken je nog iemand die ook lid is geweest van bovengenoemde verenigignen; nodig hem of haar uit. Meld je aan bij Jeanette via de mail: jeanette-aquamigos@hotmail.com .

Met vriendelijke sportgroet,
Stephan Diesveld
Secretaris Commissie Waterpolo AquAmigos