Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Waterpolo-14/15 maart 2015

De Warande 3- Heren 2

Zaterdagavond was er een om maar heel snel te vergeten. We werden verwacht in Oosterhout waar ons letterlijk een warm welkom wachtte… Men had de verwarming flink opgestookt. Het bad leek wel een sauna en het water was net lauwe pis. Niet echt ideaal om een wedstrijd in te spelen. Het zou ons dan ook aardig op gaan breken.

Aanvankelijk leek er nog niet veel aan de hand. Wel kwamen we er snel achter dat bij ons de ballen er niet in wilden, vooral ook door het uitstekende werk van de keeper van de Warande. Hoe dan ook, na 3 periodes bloed, zweet en tranen stond het ‘slechts’ 3-7. Maarten deelde ons mede dat we wedstrijd naar alle waarschijnlijkheid niet zouden winnen, maar dat we vooral ons eigen spel moesten spelen en de schade zien te beperken. Kennelijk was de achterstand voor de meeste van ons een soort van nekslag, want we leken wel lamgeslagen. In die laatste periode wist de Warande maar liefst 7 doelpunten te maken waardoor we met 14-3 werden ingemaakt. Wat een blamage. Ondanks dit debacle heb ik toch een ‘Man of the Match’ weten te vinden: Maarten. Gesterkt door zijn hele familie bleef hij onvermoeibaar naar voren zwemmen, goed verdedigen en maakte het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Grote klasse.
Helaas mocht het allemaal niet baten. Iedereen was na afloop werkelijk helemaal kapot en de meesten hadden een hoofd als een boei.
Slopend was het en dan beloond worden met dit resultaat… Frustrerend. Snel vergeten en op naar de volgende, gelukkig weer thuis in het koele en verfrissende Olympiabad.

Doelpunten werden gemaakt door….even zoeken….oh ja, hebbes: Sven (strafworp – strak in de hoek), John (lobje – prachtig, dat zeker!) en Maarten (mooi schot!). John en Johan, bedankt voor het meespelen!

 

Groet, Martin