Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

AquAgames Vlijmen gaat 2e editie beleven.

2015-09-20 Aquagames binnen 038

Zondag 18 September is er al weer de 2e editie van de AquAgames Vlijmen 2016 dat georganiseerd wordt door AquAmigos. Een sportief en supergezellige strijd in een spannend waterparcours wat wordt gehouden in het zwembad “Die Heygrave” en het begin is van de Nationale sportweek.

In het zwembad  zal een 16m lange Take Out Waterbaan gevolgd door een Waterklimtoren van 3,5m hoog het eerste onderdeel zijn en gaat er gestreden worden wie de snelste is. Binnen strijden we in groepjes van 4 die ter plekke gemaakt kunnen worden. Ook zal er een geweldige lange Survivalbaan  van 17m lang en 4 meter hoog geplaatst worden op het binnenterrein naast het zwembad waar gekeken gaat worden wie de snelste is in de categorie tot 8 jaar,  9-10 jaar 11-13 jaar en 14+, en jongens en meisjes apart

Dus wil je graag een leuke middag hebben, schrijf je dan in. Waarschijnlijk is het ook wel leuk om samen met vriendjes en vriendinnetjes de uitdaging aan te gaan die ook minimaal diploma A hebben.

De AquAgames zijn van 14.00 uur tot 16.30 uur waarna er ook nog een prijsuitreiking is in de sportkantine. Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar aquagames.vlijmen@gmail.com met daarin je naam en je leeftijd !

Voorinschrijving is verleng tot en met 14 september as. en dan betaal je € 8,50 !!  (incl. friet en drankje)
 Ga je niet voor de voorinschrijving dan betaal je € 10,00 per deelnemer aan de kassa..

Begin de Nationale sportweek goed en doe mee !!

AquAgames 2016 (2)