Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

AquAmigos ziet Frans Dons node gaan

Op zaterdag 27 Juni was er weer de vrijwilligers dag van AquAmigos in onze eigen sportkantine. Vanaf 16.00 uur kwamen alle vrijwilligers binnen stromen om nog snel live op de beamer de finale 4×200 vrij van onze eigen Laura van Engelen in Baku te zien. Het was een spannende finale waar Laura met haar estafette ploeg de 2e zilveren plak veroverde. Dit alles bekeken door 85 vrijwilligers waaronder ook Frans Dons.
Frans Dons
Frans is minstens 20 jaar vrijwilliger geweest bij AquAmigos, officieel volgens de ledenlijst per 1 Maart 1995. We weten niet precies hoe lang hij van te voren hij zich al inzette voor de vereniging, maar volgens wat insiders was dit al heel lang. Frans heeft jarenlang kinderen tot het de diverse brevetten gebracht en ze vervolgens ook nog eens gemotiveerd heeft om door te gaan met wedstrijdzwemmen. Het is dan ook niet meer bij te houden hoeveel kinderen hij les gegeven heeft, maar tijdens de gezellige vrijwilligers BBQ kwam me ter oren dat er dat wel duizenden zijn geweest.
Verder was Frans ook de man die zwemles gaf aan de oudere recreanten wat hij met veel humor en enthousiasme deed. Ook voorzitster Ineke de Rooij vertelde in haar toespraak dat ook zei Frans daar heeft leren kennen en hij door allen in de groep een zeer gewaardeerd persoon is. Helaas heeft Frans aangegeven doordat hij niet alle weken meer aan het bad kan staan en wat persoonlijke omstandigheden hij er mee gaat stoppen. We hebben hem dan ook op de vrijwilligers dag in het zonnetje gezet, met een bloemetje en een leuk cadeau en bedankt voor al die jaren steun. We begrijpen Frans zijn besluit maar laten hem node gaan.

2015-06-27 BBQ Aquamigos Frans

      Overige foto’s van de BBQ kun je zien op ons facebook teken