Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Waterpolo-11/12 oktober 2014

De Treffers 2- Heren 2

We wisten dat het niet makkelijk zou worden, uit in Rosmalen. De thuiswedstrijd hadden we al verloren. Toen misten we Järl.
Afgelopen zaterdag misten we Rik, Bob en Sven. Gelukkig waren Marco, Peter en Stijn van Heren 3 bereid mee te doen. En dat was hard nodig. De Treffers heeft een uitstekend team met vooral Stefhan van Esch als absolute uitblinker. Dat hebben we geweten. Aanvankelijk ging het nog wel gelijk op, maar (weer) in de derde periode liepen de Treffers flink uit en wisten wij niet te scoren. Gelukkig kreeg in de vierde periode de jeugd bij de Treffers wat speeltijd en maakten wij een paar mooie doelpunten waardoor de schade beperkt bleef tot 12-6. Het is ook niet zo dat we erg slecht speelden. Soms kwamen passes niet lekker aan en wilden de ballen er voorin niet in. En ook nu weer was de arbitrage uitermate zwak. Järl kreeg als aanvaller maar liefst 3 persoonlijke fouten. Te gek voor woorden! Mark keepte weer prima en Maarten heeft ontzettend veel en nuttig werk verricht. Zonder anderen ook maar iets te kort te doen.
Iedereen, inclusief de Heren 3 spelers, heeft keihard gewerkt en al met al was het een leuke pot.Ik denk inderdaad dat we met de Treffers een van de sterkste tegenstanders hebben gehad. Volgens de Treffers zelf, behoren wij tot de betere ploegen in de competitie, dus valt er zeker nog wat te halen voor ons. De komende 2 weken geen wedstrijden, maar er mag (moet) natuurlijk wel getraind worden! De doelpunten werden gemaakt door: Järl (3), Stijn, Maarten en Joris. Marco, Peter en Stijn, bedankt voor het meespelen!

Groet! Martin.