Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Hans Eenhuistra krijgt Erelidmaatschap bij AquAmigos.

Vlijmen/Waalwijk: Refererend aan 10 jaar AquAmigos hebben we veel waardevolle personen binnen de vereniging, waarvan Hans Eenhuistra er een van is. Hans is jarenlang de nachtwacht geweest op het Drunens Waterpolotoernooi. Verder is Hans nog steeds official bij de diverse zwemwedstrijden Hij is jarenlang voorzitter geweest van DEZV van midden jaren ’90 tot aan de fusie 10 jaar geleden. Het is dan ook niet vreemd dat het organiseren en samenwerken met andere verenigingen hem in het bloed zitten. Hij was dan ook de man achter de oprichting van een aantal regionale startgemeenschappen in de zwemsport, zowel op het gebied van wedstrijdzwemmen als op het gebied van waterpolo.

Hij begon met startgemeenschap de Langstraat, een samenwerking met WZV. Toen volgde de Waterpolo startgemeenschap met BZV Den Bosch wat later aangevuld werd met Die Heygrave. Deze laatste Waterpolo Combinatie was het startsein voor de fusie tussen DEZV en Die Heygrave die 10 jaar geleden op 1 Januari 2005 een feit werd en AquAmigos geboren is..

De Algemene Ledenvergadering van AquAmigos benoemde Hans Eenshuistra donderdag 23 april tot erelid van AquAmigos, wegens ‘zijn bijzondere inzet voor de zwemsport in de gemeente Heusden, resulterend n de initiërende en leidende rol bij de geboorte van AquAmigos door de fusie van DEZV en Die Heygrave’ Er was dan ook een leuke oorkonde met bovenstaande tekst, een bloemetje en een heerlijke fles wijn.

Hans Eenhuistra