Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

AquAmigos zwemt mooi resultaat op RSK !

Eindhoven; Afgelopen zaterdag en zondag waren er weer de Regio Sprint Kampioenschappen Zuid Nederland in het Pieter vd Hoogenband zwembad.
Er was dan ook weer een grote groep zwemmers van AquAmigos vertegenwoordigd die zich van de goede kant hebben laten zien. De 11 heren en 6 dames hebben dan ook van de 30 starts die AquAmigos gemaakt heeft er 28 met een PR kunnen aantikken.

Jule Franken
Goed was het om te zien dat er toch weer 2x Brons was voor Jule Franken. Jule wist op zaterdag bij de 50m Vlinder een keurige 3e plaats te pakken in een tijd van 34.36 sec. Later zwom ze ook nog haar favoriete afstand de 50m Schoolslag waar ze in een zinderende strijd als derde aantikte. Het was dan ook tot de laatste slag boeiend wie er zou winnen. Kemi vd Wetering was de gelukkige in een tijd van 37.04 gevolgd voor Tessa Loos in 37.71 en Jule Franken in 37.84.

Door AquAmigos is ook als vereniging een mooie 13e plaats van Zuid Nederland behaald in een kampioenschap met 54 verenigingen. Er was in totaal 105% gezwommen ten opzichte van de oude tijden wat heel erg goed is. De trainers Arie Ophorst en Alexander de Hoogt zijn dan ook dik tevreden over de technisch gezwommen wedstrijd waardoor de tijden steeds beter worden.

2014-11-29 RSK E'hoven 086 Jule Franken