Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Waterpolo-3/4 oktober 2015

Heren 4- SWNZ 1

Had ik voorafgaand aan de thuiswedstrijd nog een sprankje hoop op een wat beter resultaat tegen SWNZ dan de uitwedstrijd, die hoop was snel verdwenen. Tegenvaller was dat Tom en Mike er niet bij konden zijn en dat Yoran niet fit was. Bizar genoeg was de wedstrijd vrijwel een exacte kopie van de uitwedstrijd. Eerste partje 0-1. Daarna was de verdediging helemaal verdwenen en kwam Schijndel keer op keer met een man-meer door. Daar moeten we toch echt iets aan gaan doen, vind ik. Wat mij betreft met het wisselsysteem. We gaan niet op volgorde meer wisselen maar kijken vooral welke man op welke plaats nodig is. Vervolgens zal er door een aantal van jullie toch echt iets aan de conditie moeten worden gedaan. We komen simpelweg gewoon snelheid en conditie te kort. Als dat niet verandert, wordt het dit jaar één groot drama en voor niemand meer leuk om te spelen. Dan de discipline om je vooral aan de opdracht te houden. Als we dat voor elkaar krijgen dan is er nog wel een sprankje hoop voor dit seizoen.
Wat mij betreft was Timo dit keer ‘Man of the Match’. Vooral door zijn perfect ingeschoten strafworp. Daarnaast was hij ook beweeglijk en fel genoeg op de meeste momenten. Ik vond ook Victor opvallen door zijn aanwezigheid in de wedstrijd. Nu nog even de passes op maat geven en dan is het helemaal goed. Ook Sven speelde heel verdienstelijk. Jammer van de onnodige uitsluiting bij het opzwemmen :-).
Afijn. We verloren dus met 4-16. Doelpunten zijn gemaakt door Michel (2), Timo en ondergetekende ieder eentje. Zaterdag aanstaande spelen we uit tegen Nuenen 3. Aanvang 16.00 uur. Dus probeer ajb iets te regelen met je werk als het kan!

Groet, 

Martin