Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Info avond swimkick en verder !!!

Het jaar zit er bijna op en we willen u daarom graag informeren over wat er allemaal mogelijk is binnen onze vereniging. Dit willen we doen onder het genot van een kopje koffie of thee tijdens de swimkicktrainingen op dinsdag 11 december om 18.30 uur en op donderdag 13 december om 19.00 uur in de kantine van Die Heygrave.

Op deze avonden vertellen we wat er voor uw kind mogelijk is tijdens en ná de swimkick. Zo kun je bij onze vereniging snorkelen, waterpoloën, recreatief en wedstrijdzwemmen. Gewoon omdat we kicken op gezond bewegen in het water. We recreëren en voelen ons veilig in het water. AquAmigos is sociaal in en om het water. AquAmigos is daar trots op.

Mocht u als ouder overwegen om ook een steentje bij te dragen aan deze trotse vereniging, schroom dan niet om dit kenbaar te maken. We zullen hier op de avond ook kort op ingaan. Een bijdrage leveren kan in heel veel vormen, ook tijdens een wedstrijd, waardoor het u als ouder geen extra tijd kost.

Om het nieuwe jaar goed en gezond te beginnen, wordt er op dinsdag 15 januari 2019 een zwemwedstrijd georganiseerd, onder de reguliere trainingstijden. Dit doen we om uw kind de kans te geven te laten zien wat er tijdens de trainingen allemaal is geleerd. Ook krijgt u dan de kans om te zien hoeveel plezier de kinderen beleven aan een wedstrijd. We starten om 18.00 uur met het opbouwen voor de wedstrijd en het inzwemmen. Na afloop is er een prijsuitreiking, waarbij uiteraard voor alle kinderen medailles zullen zijn. Wij gaan ervan uit dat alle kinderen meedoen met deze wedstrijd, maar voor de organisatie is het wel belangrijk dat we dat zeker weten.

 Wilt u door middel van deze link: http://bit.ly/AQUAMIGOS-1    opgeven of u op één van de informatie avonden aanwezig bent en of uw kind meedoet met de wedstrijd van 15 januari?  Alvast bedankt!

Zwemt u of uw kind nog iet en wil je toch graag de info horen dan kunt u zich ook gewoon inschrijven.

Met vriendelijke groet,
Namens AquAmigos,