Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Laura van Engelen gaat fulltime trainen bij het NTC !

De 17 jarige AquAmigos zwemster breekt door!

Mooi is het om te zien dat ook Marcel Wouda heel veel vertrouwen in Laura heeft. Laura heeft namelijk twee weken geleden te horen gekregen van bondscoach Marcel Wouda dat ze na de zomervakantie fulltime in het NTC (Nationaal Trainings Centrum), onder leiding van Marcel mag gaan trainen. Wat was dat goed nieuws ! Het hoogst haalbare binnen de KNZB, trainen tussen de grote namen.

Een nieuwe stap, nieuwe mensen, nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen maar vooral doen waar ze zoveel plezier aan beleeft: ZWEMMEN.

                                                             

Iets negatiefs in het begin van het seizoen heeft Laura iets heel positiefs gebracht aan het einde van het seizoen, ook dat is top sport. De droom van Laura om naar het NTC te mogen is uitgekomen!

En zo zie je maar weer dat hard werken beloond wordt ook als het wat tegen zit. Om te mogen trainen bij het RTC is al een hele eer, maar Fulltime trainen bij het NTC is maar voor weinige weggelegd.

 

AquAmigos is dan ook ontzettend trots op Laura dat ze deze eer en vertrouwen  heeft gekregen en zullen haar steunen waar nodig