Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Weer veel kinderen geslaagd voor hun zwemdiploma ABC!

Vlijmen: Zaterdagochtend 16 juli stonden de eerste zwemmers al om half acht klaar die af mochten zwemmen voor hun diploma! Het was erg vroeg,  maar iedereen was wakker en vrolijk. Een beetje zenuwachtig waren sommige kinderen wel. Toch ging dat  gauw over door de vrolijke muziek en het vertrouwen dat iedereen in hun had. Natuurlijk ga je het halen! Daar heb je toch goed voor geoefend! Zonder problemen werd het C programma afgezwommen. Toen waren de kandidaatjes voor het B-diploma aan de beurt. Met goede zin en glunderende gezichtjes zwommen zij alle onderdelen van hun programma. Daarna namen  de A-tjes het zwembad over. Voor hun was het extra bijzonder omdat het voor hun de eerste keer was om dit mee te maken.

Het diploma zwemmen was een groot feest, vooral voor de kinderen. De sfeer was zo ontspannen dat er zelfs meegezongen werd door de kandidaatjes tussen de examenonderdelen. Enkele vrijwilligers zorgen spontaan voor wat entertainment. Het was erg gezellig en zoals verwacht is iedereen die op mocht geslaagd voor het A, B of C-diploma.

Voor zwemdiploma A: 

Mohammed Basir Abdule, Kiki van Bijnen, Davey Bloemer, Kirsten Bos, Joris Budding, Jelte Ero, Noëlle van der Geld, Lotte Hanekamp, Timo Hensbergen, Lincy van den Hoek, Lina Kaddouri, Nomi van Koolwijk, Kiki de Lange, Jayson Moonen, Joep Musters, Lisa van Pelt, Jaxine Schellekens, Noor Smies, Lobke Verschoor.

Voor Zwemdiploma B:

Oliver Bakker, Xandro van den Heuvel, Jip Janssen, Jayden Kuijs, Vivian Nettenbreiers, Cas van Oijen, Romijn Schiltmans, Maartje Smits, Wout Span, Julia Stoffels, Senna Voorn, Yinte van Wierimgen.

Voor zwemdiploma C:

Job van Beek, Elin Smies, Laurens van der Staak, Stijn Verhallen, Luca Vissers, Pien Coppelmans en Pleun Coppelmans

 

Allemaal van harte gefeliciteerd!

De diploma-uitreiking vond plaats in de kantine van zwembad Die Heygrave, thuishaven van zwemvereniging AquAmigos. Na een feestelijke toespraak van de eigen trainers kregen de kandidaten een stevige hand en hun diploma. Het was geweldig om zoveel blije gezichtjes te zien!. En  het opleidingsteam van AquAmigos is blij dat  weer zoveel kinderen hebben geleerd veilig te zwemmen.

Kinderen hebben het fantastisch gedaan en er heel hard voor gewerkt de afgelopen maanden. Met name zwemmen door het gat was niet voor alle kinderen zomaar vanzelfsprekend en sommigen hebben echt uren geoefend. Maar uiteindelijk is het alle kinderen gelukt! Wij zijn in ieder geval super trots op ze. Een aantal kinderen die voor B en C hebben afgezwommen gaan door voor Swimkick / Wedstrijdzwemmen en of  Snorkelen. Wil je meer weten over het ABC bij AquAmigos of een van de andere disciplines kijk dan voor info op aquamigos.nl