Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

AquAmigos doet ook dit jaar mee met de Grote Clubactie.

Na het succes van vorig jaar gaan we dit jaar wederom deelnemen aan de Grote Clubactie. Vorig jaar leverde deze actie de club een dikke €3500,- op. We hopen dit jaar dit bedrag weer te halen.

Wat gaan we als AquAmigos doen?

We gaan weer loten verkopen middels een machtiging. Je laat een machtiging invullen in het boekje wat je krijgt. Later wordt het bedrag van de rekeninghouder afgeschreven en dan ontvangt de lotenkoper een lotnummer op zijn bankafschrift. Een lot kost €3,- waarvan €2,40 voor de club is.

Extra prijzen !!

We krijgen een verrassingspakket aan prijzen geschonken  van www.horloge.com waarmee we de beste lotenverkopers van AquAmigos extra kunnen belonen bovenop het geld voor in de eigen  Spaarpot.

Ook is er voor iedereen die meer dan 20 loten verkoopt een gratis ticket voor een pretpark geldig bij Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland .

Verder krijgt iedereen net als vorig jaar een mail met unieke  link waardoor je ook online (op je eigen naam) loten kunt verkopen,  door vrienden en bekenden aan te mailen. Social media geeft kansen.       Dit is dan ook de makkelijkste manier om te verkopen.

Vorig jaar waren er dan ook een aantal oudere leden die op deze manier voor zichzelf wat loten hebben gekocht om zo hun steentje bij te dragen.

 

Ook zijn er dit jaar weer Superloten te verkrijgen waardoor mensen 50 loten in een keer kopen en er een aparte loterij is onder deze nummers met een GIGA prijs , een feestavond t.w.v. € 5000 voor de hele vereniging.

 

Voor de vereniging is het belangrijk dat er extra inkomsten komen want deze zijn hard nodig. Met deze extra inkomsten kunnen we zorgen voor hetkopen nieuwe materialen, zorgen voor beter onderhoud en meer badwater. We willen jong en oud motiveren om mee te doen zodat we met elkaar ervoor kunnen zorgen dat AquAmigos zich kan ontwikkelen en verbeteren.

 

Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal enthousiast zijn en zoveel mogelijk loten gaan verkopen om de club te helpen.         Wij gaan ervoor, jullie ook?