Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Doe je mee met de Lotus Vlijmen Zwem4daagse?

Van 27 tot en met 30 december 2016 kun je in zwembad Die Heygrave vier dagen lang volop genieten van zwemplezier voor jong en oud. Elke dag tussen 17.30 uur en 20.00 uur kun je verschillende afstanden zwemmen. De afstanden zijn 250 meter, 500 meter, 1.000 meter en 1.500 meter. Je zwemt iedere dag dezelfde afstand. Daarnaast kun je deelnemen aan verschillende zwemclinics. Zodra het volledige randprogramma bekend is, wordt de informatie hier direct geplaatst.

Watercrèche
Voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud zonder zwemdiploma A biedt AquAmigos de watercrèche. Kinderen kunnen hier onder begeleiding spelen en zwemmen, zodat ouders ongestoord hun baantjes kunnen zwemmen. Er is veel toezicht in het water en aan de badrand.

Inschrijfgeld
Deelname aan de Zwem4daagse kost € 6,50 per persoon. Ben je in het bezit van een Heusdenpas, dan betaal je slechts € 3,25 (het Heusdenpas nummer dient bij aanmelding op de eerste dag doorgegeven te worden aan de vrijwilligers achter de inschrijftafel). Voor deze prijs kunt u vier dagen lang lekker zwemmen en deelnemen aan diverse clinics. Wanneer u minimaal drie van de vier dagen deelneemt, ontvangt u na afloop een oorkonde en medaille. Iedere dag zorgt AquAmigos voor drinken en wat lekkers.

Sponsors 2016
De sponsoren van de Lotus Vlijmen Zwem4daagse zijn Chinees Specialiteiten Restaurant Lotus Vlijmen en sportcentrum Total Fit Vlijmen.

Inschrijven
Vanaf dit jaar zijn er twee inschrijfmogelijkheden:

Opnamen beeldmateriaal
Tijdens de Zwem4daagse worden foto’s en video’s gemaakt van de activiteiten voor de website, persberichten en berichten op social media. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, geef dit dan bij aanmelding/inschrijving door. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Spelregels Zwem4daagse 2016

  • Iedere deelnemer moet minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A.
  • Kinderen tussen 4 en 7 jaar zonder zwemdiploma A, waarbij de ouders wel deelnemen, kunnen worden opgevangen in het instructiebad. Daar is een watercrèche.
  • Kinderen met alleen zwemdiploma A zwemmen met een begeleider. De begeleider dient ook deel te nemen aan de Zwem4daagse.
  • Kinderen met zwemdiploma B of C mogen zonder begeleider zwemmen. Kijken naar de zwemactiviteiten van uw kind kan vanuit de ontvangsthal.
  • Elke dag zwemmen deelnemers tussen 17.30 en 20.00 uur 250, 500, 1000 of 1500 meter per dag. De kortste afstand is bedoeld voor kinderen en senioren. Elke dag zwem je dezelfde afstand.
  • Zwemmers zijn vrij om tijdens het zwemmen van slag te wisselen.
  • Deelnemers mogen het water tijdens het banen zwemmen niet verlaten. Wel is het toegestaan om aan de kant uit te rusten.
  • Deelnemers ontvangen een medaille van de Zwem4daagse als zij minimaal 3 van de 4 hun afstand zwemmen.