Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Waterpolo – nieuwsbrief november 2015

Lees hier de nieuwsbrief van de Commissie Waterpolo:

 • Spelregelwijzigingen dit seizoen: Men mag NIET zonder bal in de twee meter liggen, wel met bal. Ook een keeper aanvallen mag weer, als de keeper de bal niet onder controle heeft, echter het blijft een scheidsrechter beslissing wanneer dat zo is.
 • Op zondagmiddag 15 november en 6 december zijn er geen trainingen van 12.30-13.30 uur in Vlijmen.
 • Oproep: HULP IN DE KANTINE!!
  In de zomer van 2014 is AquAmigos gestart met de exploitatie van de kantine in die Heygrave. Inmiddels zijn we een jaar verder en er kan gerust gesteld worden dat dit een groot succes is geworden. Naast het financiële succes zijn er vele complimenten geweest van diverse gebruikers, de gemeente maar uiteraard ook van onze leden. Er is meer clubgevoel en er zijn diverse activiteiten georganiseerd (nieuwjaarsreceptie, carnavalsborrel, vrijwilligersavond) die anders nooit zouden hebben plaatsgevonden. Dit willen wij natuurlijk kunnen blijven doen!
  Het afgelopen seizoen zijn er ruim 20 vrijwilligers geweest die dit mogelijk hebben gemaakt. Om de druk van al deze mensen wat te verlagen zijn wij op zoek naar extra vrijwilligers die op donderdag of vrijdag mee willen helpen in de kantine. Daarnaast zijn er diverse weekend activiteiten zoals (sport)evenementen in de sporthal, zwemwedstrijden en diploma zwemmen.
  Ik hoop daarom op voldoende vrijwillige aanmeldingen waardoor het voor ons allen ook vrijwilligerswerk blijft. Aanmelden kan via arthur.van.gent@brabantwater.nl.
 • De oud papierlopers voor zaterdag 7 november zijn: Joris Pullen, Erwin van Griensven (€ Roy van Spijk), en Monique Vaneker, Tijmen Dusseljee (voor Rik Hendriks).
 • De oud papierlopers voor zaterdag 28 november zijn: Eddy Louwerens, Alexander de Hoogt.
 • De oud papierlopers voor zaterdag 5 december zijn: Yoran Harmsen, Sven Bouwman, Eliene Westerburger, Martin Melis, Bob van Keulen en Elma de Bont.
 • De oud papierlopers voor maandag 28 december (18.00 uur) zijn: Rob Oomens en Efrie van de Sande.
 • De oud papierlopers voor zaterdag 2 januari zijn: René Bayer, Frank Nettenbreijers, Niels Goedhart, Peter Hendrikx en Miriam Mommers.
 • De oud papierlopers voor zaterdag 30 januari zijn: Teun van der Steen en Roy van Spijk
 • De oud papierlopers voor zaterdag 6 februari zijn: Adrie van de Hout, Kevin van Aalten , Irmo Bennemeer, Leon van de Thillart en Sandra Willems.
 • De oud papierlopers voor zaterdag 27 februari zijn: Dennis van de Ketterij en Michel Hoek.

Met vriendelijke sportgroet,
Stephan Diesveld
Secretaris Commissie Waterpolo AquAmigos