Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Je kunt weer inschrijven voor de Zwem4daagse!

Van 27 tot en met 30 december 2017 kunt u in zwembad Die Heygrave volop genieten van zwemplezier voor jong en oud. Elke dag tussen 17.30 uur en 20.00 uur kun je een afstand naar keuze zwemmen. Je kunt kiezen uit de afstanden: 250 meter, 500 meter, 1.000 meter en 1.500 meter. Je zwemt iedere dag dezelfde afstand. Daarnaast kun je deelnemen aan het randprogramma, wat bestaat uit verschillende wateractiviteiten.

Sponsors 2017
De Zwem4Daagse Vlijmen wordt mede mogelijk gemaakt door Hago, de schoonmakers van Nederland en sportcentrum Total Fit Vlijmen. Groente- en fruithandel Van de Sande uit Nieuwkuijk sponsort het fruit.

Inschrijfgeld en inschrijven
Deelname aan de Zwem4daagse kost € 7,50 per persoon. Ben je in het bezit van een Heusdenpas, dan betaal je € 3,75 (het Heusdenpas nummer dient bij aanmelding op de eerste dag doorgegeven te worden aan de vrijwilligers achter de inschrijftafel). Wanneer u minimaal drie van de vier dagen deelneemt, ontvangt u na afloop een oorkonde en medaille. Iedere dag zorgt AquAmigos voor drinken en wat lekkers.

Klik hier om in te schrijven: Via deze weg betaalt u direct, zodat u geen contant geld mee hoeft te nemen naar het zwembad. Deelnemers die op de eerste dag van de Zwem4daagse inschrijven betalen het inschrijfgeld contant.

Opnamen beeldmateriaal
Tijdens de Zwem4daagse worden foto’s en video’s gemaakt voor de website, persberichten en berichten op social media. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, geef dit dan bij aanmelding/inschrijving door. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Spelregels Zwem4daagse 2017

  • Iedere deelnemer moet minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A (NRZ/KNZB).
  • Deelnemers die in het diepe van het wedstrijdbad zwemmen moeten voldoende zwemvaardig zijn. De zwemvaardigheid van deelnemers wordt beoordeeld door de toezichthouders.
  • Kinderen met alleen zwemdiploma A zwemmen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar en ouder). De begeleider dient ook deel te nemen aan de Zwem4daagse.
  • Kinderen met zwemdiploma B en C mogen zonder begeleider zwemmen.
  • Kijken naar de zwemactiviteiten van uw kind(eren) kan vanuit de ontvangsthal.
  • Elke dag zwemmen deelnemers 250, 500, 1000 of 1500 meter per dag. De kortste afstand is bedoeld voor kinderen en ouderen. Elke dag zwem je dezelfde afstand.
  • Zwemmers zijn vrij om tijdens het zwemmen van slag te wisselen.
  • Deelnemers mogen het water tijdens het banen zwemmen niet verlaten. Wel is het toegestaan om aan de kant uit te rusten.
  • Vrij zwemmen is NIET toegestaan. Er is een randprogramma met leuke wateractiviteiten.
  • Deelnemers ontvangen, na het behalen van de afstand, een medaille en een oorkonde bij deelname op minimaal drie van de vier avonden.

Wilt u nog online inkopen doen voor de Feestdagen,

doe dit dan hier via AquAmigos/SponsorKliks en steun GRATIS uw club.