Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Kees Kevenaar Wisseltrofee 2017 voor Alexander de Hoogt!

In 2013 is de Kees Kevenaar Wisseltrofee voor de eerste keer uitgereikt aan Kees Kevenaar. Kees was jarenlang actief voor AquAmigos en verschillende andere zwemverenigingen en maar liefst 60 jaar zwemofficial bij de KNZB, een heel bijzondere prestatie! De wisseltrofee wordt sindsdien elk jaar tijdens onze algemene ledenvergadering uitgereikt aan de Vrijwilliger van het Jaar, een vrijwilliger binnen de vereniging die “een inspiratie vormt voor andere vrijwilligers”.

Dit jaar is de Kees Kevenaar Wisseltrofee voor Alexander de Hoogt. Hij heeft deze gekregen tijdens onze ALV van 13 april jl. De penningmeester, John te Brake roemde Alexander om zijn vele kwaliteiten: Hij is iemand die leuk  overkomt , enthousiast is en aangenaam in omgang  en een stimulator  voor de zwemsport. Van besturen wil hij niets weten .  Hij staat meerdere uren en dagen aan de badrand.  Ook bij het ABC zwemmen  actief is hij actief geweest en is fanatiek  in de wedstrijd  begeleiding van de zwemmers. Staat nu ook voor een groep kinderen onder 13 jaar. Ook zijn kinderen zijn actief. Maakt een groei door en maakt zelf belangrijke keuzes. Laat zich goed voorlichten  en gaat serieus met cursussen om. Wil het echt leren en ervaring opdoen, is breed inzetbaar bij organisatie van activiteiten en speelt zelf  weer  fanatiek waterpolo.
Kortom: meer dan verdiend!

Angelo van Drunen, de Vrijwilliger van het jaar 2016, reikte de trofee uit aan Alexander en John te Brake overhandigde Alexander de daarbij behorende oorkonde. De trofee mag het komende jaar in huize De Hoogt op een mooi plekje blijven staan!

Alexander, bedankt!