Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Vrijwilligers bellen voor (extra/vernieuwend) trainingsmateriaal !

Als sponsorcommissie zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden/acties voor extra financiële ruimte voor onze zwemvereniging. Dit is enorm belangrijk, zodat we al onze groepen tijdig kunnen voorzien van bijvoorbeeld (extra/vernieuwend) trainingsmateriaal. Nu gaan we als vereniging mee doen aan de Vriendenloterij.

Eenvoudig en snel verdiend voor AquAmigos!

Van ieder verkocht lot gaat de helft van de inleg direct naar onze clubkas! Elke maand opnieuw. Gemiddeld worden er met een belactie vijftig loten verkocht, wat op jaarbasis € 4.612,50 oplevert voor AquAmigos.  Dit geld kunnen we goed gebruiken en daarom vragen we u vriend te worden van AquAmigos. Een lot kost € 13,25 (incl. Jackpotbonus à € 0,50) per trekking. En er zijn 14 trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus.

Wat kunt u verwachten?

Maandagavond 14 maart tussen 18.30-22.00 uur zal een team (samengesteld uit AquAmigos leden) U benaderen voor onze speciale Vriendenloterij actie!  We proberen het gesprek zo kort mogelijk te houden, zodat we zoveel mogelijk leden kunnen bellen die avond. Wat kunt u winnen? Door uw deelname steunt u niet alleen AquAmigos. Ook u wordt er beter van. Bij de VriendenLoterij maakt u elke maand kans op tienduizenden prijzen, zoals reischeques, auto’s en geldprijzen oplopend tot € 100.000,-.

Wat vragen we verder aan U?

Er zijn al vele mensen die momenteel meespelen met de Vriendenloterij. Wij vragen U om binnen Uw eigen kringen te kijken of er al mensen zijn die meespelen. Al deze mensen kunnen we ook op die avond bellen, om hun loten te koppelen aan onze vereniging. Voor iedereen een kleine moeite en voor de meespelende mensen verandert er verder helemaal niets, maar voor onze vereniging gaat dit een enorm verschil maken! De helft van hun inleg gaat namelijk naar onze vereniging! Wij willen graag zoveel mogelijk namen en telefoonnummers ontvangen van mensen die wij die avond mogen bellen om hun lot te koppelen aan onze vereniging! Uiteraard is het aangaan van een nieuw lot ook altijd mogelijk! Daarvoor zouden wij graag de volledige voor- en achternaam en het telefoonnummer waarop wij 14 maart in de avond mensen binnen uw eigen kringen zouden kunnen bellen. Stuur deze gegevens naar: vriend.aquamigos@gmail.com

We hopen op ieders hulp bij deze geweldige actie!

 

***   Ook hebben we nog een aantal bellers nodig!     jij helpt AquAmigos ook TOCH ? ***

ben je 18+ meld je dan snel aan op  vriend.aquamigos@gmail.com of 06-50830950

 

met vriendelijke groeten,                                                                    Logo

De sponsorcommissie