Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

AquAmigos Masters goed bezig op Open Nederlandse Master kampioenschappen

masters

In Heerenveen zijn van 23 januari t/m 25 januari de Open Nederlandse Master kampioenschappen korte baan gehouden. Zwemvereniging AquAmigos uit Heusden heeft daar met vijf masters deelgenomen. De deelname was erg succesvol, bij in totaal19 starts zijn er 14 medailles mee naar huis genomen.  Melissa van der Geld behaalde in de 20+ categorie zilver op de 400 meter vrije slag; en werd 4 op de 800 meter vrije slag en 6 op de 50 meter vrije slag. David Koers behaalde in de 20+ categorie zilver op drie afstanden de 50 en de 100 meter rugslag en op  de 100 meter vrije slag,  brons op de 200 meter rugslag en werd 5 op de 50 meter vrije slag. Claudia van Drunen haalde in de 35+ categorie goud op de 100 meter wisselslag en op de 50 meter vrije slag. Joost de Kroon zwom in de 50+ categorie naar een bronzen medaille op de 1.500 meter vrije slag en werd 13e bij de 50 meter vrije slag. Willem Zwiers die na blessureleed weer bezig is om op wedstrijdniveau terug te komen verraste iedereen en ook zichzelf door in de 55+ categorie goud te halen bij de 200 meter schoolslag; zilver bij de 100 en de 50 meter schoolslag en brons op de 200 meter wisselslag, 800 meter vrije slag en 100 wisselslag en werd 6 op de 50 meter vrije slag.

Trainer Arie Ophorst kan met tevredenheid terugkijken op de prestaties die geleverd zijn door deze Masters. Uit deze uitslagen blijkt ook weer dat bij zwemvereniging AquAmigos naast de goede prestaties die de wedstrijdgroep levert gedurende het jaar, ook de Masterploeg zich in de kijker kan zwemmen bij de Nederlandse Kampioenschappen. Bij onze vereniging is daarom de slogan: “Zwemmen bij AquAmigos: dat kan een leven lang!” zeker van toepassing. Wanneer uw interesse is gewekt dan kunt u onze website www.AquAmigos.nl bezoeken voor meer informatie.