Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Waterpolo- 11/12 april 2015

Heren 2 – HZPC 2

Het is helaas niet de eerste keer dit jaar dat we de dupe zijn van slechte arbitrage. Onder andere ook de uitwedstrijd in Horst vertoonde hetzelfde beeld. HZPC krijgt steeds meer het imago van een knokploeg en ze komen er mee weg ook. Heren 1 had ook al problemen met de slechte leiding van de twee scheidsrechters, eveneens tegen een ploeg uit Horst. Bijna geen toeval zou je denken…
Volgens mij speelden we een prima wedstrijd, maar als je zo weinig mee krijgt en vrijwel alleen maar wordt tegen gefloten is er geen eer meer aan te behalen. De strijd ging verder wel gelijk op, hetgeen we ook wel vooraf hadden ingeschat. Helaas had Mark ook niet echt z’n dag en verloren we nipt met 9-11.

In mijn optiek was Hendrik-Jan de ‘Man of the Match’. Ondanks dat zijn harde werken niet werd beloond met een doelpunt viel hij op door een tomeloze inzet en veel beweging op de midvoor. Klasse, Hendrik! Aan Maarten was niet te merken dat hij er al een wedstrijd op had zitten met Heren 1, op één momentje na dan. Toen werd hij er om onverklaarbare reden in de aanval uit gestuurd(!). Misschien zag de scheidsrechter dat hij aan rust toe was :-). Ook Sven was weer goed op dreef en scoorde er flink op los.

Tot slot mag nog wel vermeld worden dat de jonkies (Sven v.d. Pol, Mike van Versensaal en Tom Koevoets) het goed hebben gedaan, al was het voor hen niet de meest ideale wedstrijd om mee te spelen. Het was allemaal nogal fysiek en grof. Maar ze hebben het goed doorstaan. Arthur ook bedankt voor het meespelen! Goed gespeeld iedereen.

Doelpunten werden gemaakt door: Sven (5), Maarten (3) en Bob!

Groet, Martin