Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Jeugd o.11 actief op NK

Voor het eerst in de geschiedenis van AquAmigos waterpolo heeft een team deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen!

Na ongeslagen kampioen te zijn geworden in de competitie, hebben Anouk van Dal, Anouk Snoeren, Imre van Luijpen, Joris van Luijpen, Nina van der Velden, Wouter van Gent, Manon de Hoogt, Job van Dijk, Eline Hendriks en Thijs Sluis het afgelopen zaterdag in Hilversum opgenomen tegen andere onder 11-kampioenen uit het land.

De eerste wedstrijd werd gewonnen met 1-2 van de Vuursche. De tweede wedstrijd ging heel moeizaam en de koppies waren er ook niet helemaal bij. Daardoor verloren ze met 2-6 van de Zaan. Na een heel goede peptalk van de trainer en coaches werd er besloten wat peper te gaan gebruiken. Dit kwam er in de derde wedstrijd bijna uit: 4-6 verloren van de Zijl (de latere kampioen). Met nog een wedstrijd te gaan, wisten we al dat een ronde verder er helaas niet meer in zou zitten. Toch hebben ze nog alles gegeven en de laatste wedstrijd werd geeindigd met een stand van 3-3 tegen ZPB.

Met opgeheven hoofd en vol trots dat ze mee hebben mogen doen, zijn de kinderen weer huiswaarts gegaan. De WPC is hartstikke trots op dit talentvolle team!

 

IMG_5600