Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Kees Kevenaar Wisseltrofee 2016 voor Angelo van Drunen!

In 2013 is de Kees Kevenaar Wisseltrofee voor de eerste keer uitgereikt aan Kees Kevenaar. Kees was jarenlang actief voor AquAmigos en verschillende andere zwemverenigingen en maar liefst 60 jaar zwemofficial bij de KNZB, een heel bijzondere prestatie! De wisseltrofee wordt sindsdien elk jaar tijdens onze algemene ledenvergadering uitgereikt aan de Vrijwilliger van het Jaar, een vrijwilliger binnen de vereniging die “een inspiratie vormt voor andere vrijwilligers”.

Dit jaar is de Kees Kevenaar Wisseltrofee voor Angelo van Drunen. Hij heeft deze gekregen tijdens onze ALV van 21 april jl. De ad interim voorzitter, Hans Eenshuistra roemde Angelo om zijn vele kwaliteiten: journalist, PR-man, sponsorman, mede‑organisator, regelaar, zeer betrokken bij heel de vereniging, breed inzetbaar, legt makkelijk contacten, staat overal voor open, is een brug tussen de diverse afdelingen, weet anderen te motiveren vanuit zijn enthousiasme, is bescheiden en een heel gezellige man!

Kortom: meer dan verdiend!

Rik Hendriks, de Vrijwilliger van het jaar 2015, reikte de trofee uit aan Angelo van Drunen en Hans Eenshuistra overhandigde Angelo de daarbij behorende oorkonde. De trofee mag het komende jaar in huize Van Drunen op een mooi plekje blijven staan!

Angelo, bedankt!

2016-04-21 ALV (2) [1024x768] 

   2016-04-21 ALV (3) [1024x768]

2016-04-21 ALV (7) [1024x768]