Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Kees Kevenaar trofee uitgereikt aan Willeke Teklenburg

AquAmigos Kees Kevenaar Trofee 2014

AquAmigos had vorig jaar de primeur om in de persoon van Kees Kevenaar, een vrijwilliger te hebben die maar liefst 60 jaar officieel zwemoffical was. Kees was een zeer gewaardeerde vrijwilliger die als erelid vorig jaar nog één keer het startschot gaf. Tijdens deze talentenwedstrijd is Kees in het zonnetje gezet en heeft de vereniging van de gelegenheid gebruikgemaakt om de Kees Kevenaar Wisseltrofee in te stellen. Deze trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrijwilliger van AquAmigos, die door zijn/haar inzet een inspiratie vormt voor anderen. Kees ontving deze trofee vorig jaar dan ook als eerste, wat hem veel vreugde gaf. In juli dit jaar bereikte ons het bericht dat Kees Kevenaar, erelid van onze vereniging, was overleden.

Tijdens de algemene ledenvergadering werd door Rob Kevenaar, de zoon van Kees, de trofee uitgereikt aan Willeke. We kennen haar als iemand die altijd klaarstaat voor de vereniging. Wat haar bijzonder maakt, is dat ze zowel bij zwemmen als waterpolo actief is. Ze geeft  lessen aan de jeugd, Swimkick en zwemvaardigheid in zwembad Die Heygrave  in Vlijmen. Ze had jarenlang de ouderen recreatief onder haar hoede, tot ze vanwege haar gezin dat uurtje mo

est laten schieten. Tot dat moment stond ze op dinsdagavond (vrijwel) de hele avond aan het water. En ook al had ze een jaar van tevoren aangekondigd, dat ze zou gaan stoppen, toen het nodig was sprong ze toch weer bij. Ook was ze direct bereid de commissie recreatief te ondersteunen, toen daaraan behoefte was.

Het tekent wie Willeke is, je kunt altijd een beroep op haar doen. Zo werd ze ook aanvoerster van Dames 3. Linda van Wijk viel uit, Willeke nam het over en regelt de wedstrijden en alles er omheen met verve. En uiteraard zit ze regelmatig achter de tafel bij waterpolo-thuiswedstrijden in het Olympia bad in Waalwijk.

Rustig, bescheiden, zeer verbonden met AquAmigos en altijd bereid haar steentje bij te dragen, dat zijn Willeke’s kwaliteiten. Ze is een bron van inspiratie voor de vereniging.