Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Melissa van der Geld is de snelste bij kilometer van Zidewinde

Sprang-Capelle: Op vrijdag 26 augustus was er weer de jaarlijkse kilometer van Zidewinde. Ook AquAmigos was hier vertegenwoordigd en hoe. Melissa van der Geld wilde haar titel van vorig jaar natuurlijk prolongeren in deze leuke wedstrijd. Er waren dit jaar maar liefst 37 deelnemers. Vorig jaar zwom Melissa de kilometer in 13:33.87 waardoor ze het Goud pakte. Ook dit jaar ging Melissa voortvarend van start en boekte ze mooie tussentijden. Uiteindelijk tikte ze ook dit jaar weer als snelste aan in 13:25.26 wat maar liefst een verbetering is van 8 seconden ten opzichte van vorig jaar. Ook was ze sneller dan de heren. Negentien teller later tikte Manon van Esch van TRB-RES als tweede aan in 13:45.62. En als 3e was er de eerste heer Thomas van der Linden van WZV die aantikte in 15:01.32.

Al met al een mooie seizoensopening voor Melissa van der Geld wat weer aan geeft hoe we gegroeid zijn. Het eerste Goud van het seizoen is weer binnen.

Wil jij ook mee komen zwemmen bij AquAmigos dan kan dit in veel verschillende disciplines. Kom gerust eens een paar keer gratis mee trainen om te proeven, want zwemmen kan, een leven lang!