Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

6e Lotus Vlijmen Zwem4daagse wederom een succes!

 Van 27 tot en met 30 december hebben meer dan 100 fanatieke zwemmers genoten van vier dagen zwemplezier in zwembad Die Heygrave. We zijn als zwemvereniging AquAmigos ook dit jaar weer tevreden over de Zwem4daagse en we hebben veel complimenten mogen ontvangen van de deelnemers.

Iedereen met minimaal zwemdiploma A kon vier avonden komen zwemmen in zwembad Die Heygrave in Vlijmen. Mooi was het dan ook om te zien dat veel mensen ondanks de kou en mist toch zijn gekomen, ook van buiten de gemeente. De deelnemers kozen vooraf zelf de te zwemmen afstand: 250, 500, 1000 en 1500 meter. Ook werd er iedere avond een clinic georganiseerd, zodat er tussen het zwemmen door genoeg te beleven viel. Deelnemers konden meedoen aan clinics snorkelen, aquajoggen, wedstrijdzwemmen en duiken. Elke avond was er veel animo om aan de clinics deel te nemen.

Zonder sponsoring zou het organiseren van de Lotus Vlijmen Zwem4daagse niet mogelijk geweest zijn. Zwemvereniging AquAmigos is alle sponsoren daarom enorm dankbaar vanwege het feit dat zij hun maatschappelijke betrokkenheid getoond hebben. Bij deze bedankt AquAmigos de volgende sponsoren: Lotus Vlijmen, Total Fit, Groente- en fruithandel Firma Van de Sande uit Nieuwkuijk en Emté Vlijmen. Bedankt voor jullie bijdrage!

Foto’s zijn gemaakt door JP van der Geld van Rijschool VVZ uit Drunen en zijn te zien op onze facebook pagina https://www.facebook.com/AquamigosZwemvereniging/

Wil je op de hoogte blijven van AquAmigos like dan onze facebook pagina.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij AquAmigos kijk dan gerust verder op de site.

 

Voor een mooie sfeerimpressie kijk hier:
https://www.youtube.com/watch?v=uxs5pvg4ROQ&feature=youtu.be

 

Ook alle vrijwilligers die geholpen hebben , BEDANKT !!