Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Laura zwemt Europese limiet op 200 vrij !

AquAmigos zwemster Laura van Engelen heeft vrijdag tijdens de Swimcup in het Sloterparkbad in Amsterdam een  limiet gezwommen voor de EJK 2016 in Hodmezovasarhely (Hongarije). Laura heeft met een tijd van 2:03.49 op de 200 vrij zichzelf geplaatst voor Hongarije.

 

De gunstige plaatsing op de internationale kalender zorgde ervoor dat de hele wereldtop aanwezig was. Er zijn afgelopen weekend dan ook weer de nodige records en limieten gezwommen voor de belangrijke toernooien. Voor de Europese Jeugd Kampioenschappen wisten naast Laura van Engelen ook, Tes Schouten, Loulou Janssen, Marrit Steenbergen en Nyls Korstanje een limiet te zwemmen.

 

Er zijn in het voorjaar nog twee mogelijkheden om een EJK limiet te zwemmen. Dit is tijdens de Swimcup vanaf 6 April in Eindhoven of op de Nederlandse Jeugd en Junioren Kampioenschappen in juni te Dordrecht.  Laura gaat daar dan ook nog op andere afstanden voor een extra limiet. Na de wedstrijd in Dordrecht zal dan ook de definitieve selectie bekend gemaakt gaan worden.