Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Laura van Engelen Sportvrouw junioren 2017

Laura van Engelen Sportvrouw junioren 2017

Op vrijdag 12 januari zijn er weer de Powerhouse Sport-awards geweest waar diverse sporters voor waren genomineerd. De sporters komen allen uit de gemeente Waalwijk, Aalburg, Heusden, Werkendam, Woudrichem en Zaltbommel en worden in 7 categorieën verdeeld.

AquAmigos zwemster Laura van Engelen was dan ook genomineerd in de categorie sportvrouw junioren. Dit was voor Laura dan ook al het vierde opeenvolgend jaar dat ze genomineerd was. Helaas kon Laura deze keer niet aanwezig zijn tijdens de uitreiking in de d‘alburght in Wijk en Aalburg.

Het Vlijmense zwemtalent Laura van Engelen heeft dan ook afgelopen weekend in een vol zwembad in Andel uit handen van Jetty Duister als nog haar prijs in ontvangst mogen nemen. Het is dan ook mooi dat ze voor de tweede keer de beste was van de vijf genomineerde. Na de huldiging door Hetty was er voor Laura ook nog een radio interview in de studio van Oké FM.

Jeugd Olympische spelen 2018
Laura is de komende maanden druk bezig met de voorbereiding op kwalificatie voor de Jeugd Olympische spelen die gehouden worden van 6 t/m 18 oktober 2018 in Buenos Aires in Argentinië.
Er zijn nog twee kwalificatie momenten tijdens de Swim Cup wedstrijden om limieten te zwemmen. Deze Swim Cup wedstrijden zijn van 6 t/m 8 april in Den Haag en 13 t/m 15 april in Eindhoven.

Zwemvereniging AquAmigos is ontzettend trots op Laura die al een aantal jaren meedraait met de talenten in het Nederlandse jeugd team en hopen dat ze zich gaat plaatsen als een van de zwemmers in het Nederlands JOS-team 2018 dat in oktober naar Buenos Aires gaat.

Wilt u Laura en AquAmigos een warm hart toe dragen dan kan dat heel simpel:

* Doe je online aankopen voortaan via Aquamigos/sponsorkliks
* Koppel u bestaande vriendenloterij lot aan AquAmigos of koop direct een nieuwe lot
* Ga naar Laura’s talentenboek