Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Talenten Laura en Jule op NK

Laura zwemt Brabants record op NK
AquAmigos zwemster Laura van Engelen heeft daar een voortreffelijke prestatie neergezet door zilver te pakken op de 400m vrije slag in een tijd van 4:33.57 bij de junioren 3. Ze wist dan ook maar liefst 8 volle seconden van haar PR af te zwemmen.

Verder heeft ze op de 200 Rug ook nog een het Brons weten te pakken. Laura moest op de 200 vrij alleen Marrit Steenbergen voor laten gaan die een Nederlands Record wist te zwemmen. Deze zilveren medaille wist Laura veilig te stellen in een tijd van 2:08.98.

Ook op het koningsnummer 100 vrij wist Laura het brons op te eisen in de geweldige tijd van 59.38 wat ook weer een PR is.
Op de 200 Rug wist ze ook nog het Brons te pakken.

Jule Franken
Verder was er ook het debuut van de 11 jarige talent Jule Franken op het Nederlands Kampioenschap. Jule heeft daar op haar favoriete afstand 100m schoolslag een mooie 9e plaats behaald in 1:27.99 en weet nu dat ze zich in de toekomst kan gaan meten met de beste. Mooi is te zien dat de trainers van AquAmigos onder leiding van Arie Ophorst binnen anderhalf jaar hebben bereikt dat Jule op dit podium mocht meedoen.

Door de steeds betere prestaties en professionele aanpak bij AquAmigos zijn er steeds meer jongeren en talenten die zich aansluiten bij de vereniging.