Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Geslaagd: diplomazwemmen A, B en C

Hoe vroeg kun je beginnen met zwemmen? Nou, heel vroeg dus! Om 7.30 uur stonden de kandidaatjes voor het C-diploma aan de badrand, helemaal klaar om het programma te zwemmen. Eerst met kleding aan een aantal banen zwemmen op buik en rug, dan met een mooie duik door het gat, daarna heel veel banen (8) zwemmen, de borst- en rugcrawl laten zien en tenslotte de bijzondere verrichtingen om zich in het water te kunnen redden. Dat ging allemaal heel netjes.

Hierna waren de kandidaatjes voor het B-diploma aan de beurt. Ook zij begonnen met gekleed zwemmen, dan een duik door het gat gevolgd door 6 banen zwemmen, de bijzondere verrichtingen en de borst- en rugcrawl. En, hoe kan het anders, ook hier hebben de kinderen laten zien hoe je dat op z’n best kunt doen.

Voor het A-diploma was niemand zenuwachtig. Toch knap als je opgaat voor je eerste zwemdiploma. Gekleed zwemmen, door het gat, de banen op buik en rug, het was mooi om te zien hoe goed er gezwommen werd. Ook de crawls waren geoefend en iedereen kon zien hoe de kinderen lekker door het water zwommen.

Maar het ging natuurlijk om de diploma’s. Alle kinderen zijn geslaagd! Van harte proficiat van al jullie instructeurs. We vinden het jammer dat we afscheid moeten nemen van de C-kandidaten, maar gelukkig gaan veel kinderen door om hun volgende diploma te halen. Alvast heel veel succes gewenst daarmee!

Geslaagd zijn voor A:
Noe’aim, Viktor, Nouk, Indy, Sara, Kyan, Dante, Jaydin, Fabian, Bram, Brahim, Ismail, Farah, Anas.

Geslaagd zijn voor B:
Jamal, Jason, Fabio, Niels, Lisa, Justin, Milan, Storm, Daan, Maud, Mila, Liz.

Geslaagd zijn voor C:
Gazi, Lars, Zjaleh, Lieze.