Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Waterpolotrainers gezocht!

AquAmigos waterpolo zoekt waterpolotrain(st)er voor dames­ en herenselectie

AquAmigos is de zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en ‘s­Hertogenbosch. De vereniging biedt haar leden diverse zwemdisciplines aan. Zo kan men ABC­zwemmen, deelnemen aan Swimkick, masterzwemmen, wedstrijdzwemmen, snorkelen, recreatief zwemmen, open water zwemmen en waterpolo spelen. De slogan van de zwemvereniging luidt dan ook als volgt: Zwemmen bij AquAmigos: dat kan een leven lang! Op waterpologebied wil AquAmigos zich in de toekomst gaan meten met de besten in de zuidelijke regio. Wij zijn dan ook op zoek naar train(st)er met een gelijkwaardige ambitie.

Wij zoeken: ­

Een enthousiaste en gedreven waterpolotrain(st)er voor onze herenselectie; ­

Een enthousiast en gedreven waterpolotrain(st)er voor onze damesselectie;

­ Trainers die over technische en tactische kennis van waterpolo beschikken en bij voorkeur beschikken over een trainersdiploma waterpolo niveau 3 en/of een vergelijkbaar beroepsdiploma;

­ Trainers die in staat zijn onze heren­ en damesselectie hogerop te brengen; ­

Trainers die oog hebben voor doorstroming van jeugdspelers naar de heren­ en damesselectie;

­ Trainers die bereid zijn om minimaal 3 keer per week in zwembad Die Heygrave in Vlijmen en/of het Olympiabad in Waalwijk training te geven en daarnaast dan wel heren 1 dan wel dames 1 tijdens de competitie coachen; ­

Trainers die bereid zijn een meerjarenafspraak (3 tot 4 jaar) met de vereniging te maken, zodat we gezamenlijk aan continuïteit en kwaliteitsverbetering kunnen werken.

Wij bieden:

­ Een gezellige, gedreven en enthousiaste groep waterpoloheren en/of dames. AquAmigos heeft op dit moment vijf herenteams en twee damesteams; ­ Een goed georganiseerde waterpoloafdeling met goede doorstroommogelijkheden voor de jeugd; ­ Goede samenwerking met de andere (jeugd)trainers, jeugdcoördinator en polocommissie; ­ Passende vergoedingen behorende bij dit waterpoloniveau.

Locatie: AquAmigos waterpolo houdt haar wedstrijden in het Olympiabad in Waalwijk. De trainingen worden verzorgd in zwembad Die Heygrave te Vlijmen en het Olympiabad in Waalwijk. Het zwembad in Vlijmen heeft 6 banen met een afmeting van 25 meter, waarvan de ene zijde van het zwembad diep is en de andere zijde ondiep. Het zwembad in Waalwijk heeft een wedstrijdbad en is over de volle lengte een diep bad bestaande uit 6 banen met een afmeting van 25 meter.

Indien u interesse heeft, kunt u uw interesse voor 1 mei 2016 kenbaar maken via: waterpolo@aquamigos.nl