Zwemvereniging uit de gemeente Heusden voor de Langstraat en 's-Hertogenbosch

Online shoppen via aquamigos.nl en steun de vereniging! lees verder >

Masterzwemmen, voor diegene die een stapje verder wil gaan. lees verder >

Wedstrijdzwemmen voor jong en oud bij AquAmigos. lees verder >

Zin in een uitdaging? Speel waterpolo bij AquAmigos! lees verder >

Laatste nieuws

Snorkel diplomazwemmen A en C ….

Na weer een aantal maanden ‘hard’ te hebben getraind was het zondag 4 Maart dan zover dat de kinderen van de snorkel afdeling van “Zwemvereniging AquAmigos” aan hun ouders en familie mochten laten zien wat ze geleerd hadden.

 

Wij feliciteren dan ook van harte met het behalen van snorkel diploma A:

Jasmin Benzerga, Gijs Drabbels, Berend van Osch, Tristan van de Pol, Jesse Veenstra en Zeb Zeegers.

En voor diploma C:

Tinke Grotenhuis, Jade van Hooft, Nuray Kirisik, Kika Kremers, Renske & Ilse Mulder en Emma Zwijgers

 

TOP gedaan allemaal !!!

 

Naast de disciplines: Super Spetters, ABC-zwemmen, Swimkick, Master- recreatief- en Open water zwemmen, Wedstrijdzwemmen en Waterpolo, is er iedere zondag ochtend van 9:30 – 10:30 uur snorkelen voor kinderen met een B of C-zwemdiploma in zwembad “Die Heygrave” te Vlijmen.

Een enthousiast team van snorkel leraren brengt de kinderen dan in 3 vaardigheidsmodule de basis-technieken van het snorkelen en voorbereidend duiken bij. Hierbij wordt naast het leren omgaan met de materialen zoals een duikbril, snorkel en vinnen en het veilig leren snorkelen, ook getraind in bijv. het reddend zwemmen. Dit alles gebeurt in kleine groepjes zodat de kinderen op niveau en op een speelse en leerzame manier bezig zijn.

 

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in het snorkelen of graag een keer een proefles mee willen doen, meld je dan aan via de volgende link of neem tel. contact op met onze trainers en kom gezellig een keer meedoen. Dan kan ook jij van de zomer genieten van al het moois wat de onderwater wereld te bieden heeft.